Liukuovikaappi2024-05-22T09:20:51+03:00
Liukuovet_ja_kaapistot_ale_30

Kotimaiset
liukuovikaapistot
mittojen mukaan

Tarjous voimassa
ma 27.5.2024 asti 

Toimitusaika 1-2vk

liukuovet ja kaapistot avainlippu

Liukuovikaappi mittojen mukaan netistä.

Lakeus Design-liukuovikaapistot valmistetaan Kauhajoella mittatilaustyönä. Tuotteet kunnioittavat ympäristöä kestävyydellään.

Panostamme laatuun!

  • Suomalaista käsityötä

  • Ainoana liukuovikaapistojen toimittajana käytämme kotimaisia laakeroituja pyörästöjä ja mekanismeja, joilla on 25 vuoden takuu.

  • Liukuovikaapistomme on helppo ja nopea asentaa. Pohjalevy, sokkeli ja säätöjalka toimitetaan valmiiksi kasattuna. 

  • Laadukkaat lisävarusteet kruunaavat käyttökokemuksen.

  • Nopeat toimitusajat 1-3 viikkoa koko suomeen

  • Asennuspalvelu (sis.mittakäynti) pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa

Liukuovikaapin suunnittelu ja tilaaminen on nyt radikaalin helppoa ja nopeaa. Toimitamme liukuovikaapin kotiovellesi 1-3 viikossa. Suunnittele ja tilaa  liukuovikaappi tai vain liukuovet omilla mitoillasi laskurillamme.

liukuovikaapistot

Mittatilaus

LIUKUOVIKAAPPI

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

”Erinomainen palvelu ja kaapit erittäin tyylikkäät ja laadukkaat 👌 Lämmin suositus”

Niina Etelävuori

”Erinomaisen hyvää suunnittelupalvelua, toimitus ajallaan ja miellyttävä asentaja hoiti homman ammattitaitoisesti. Ei voi muuta kuin suositella!”

Maria Mäenpää

”Todella hyvä suunnittelupalvelu! Hintakin kohdillaan. En enää vilkaisekaan muualle jos liukuovikaapistoja tarvitsen.” ❤️

Niina Juppi-Lehtelä

”Suunnittelu ja ratkaisut 5/5. Palvelu on joustavaa ja vimosen päälle asiakaslähtöistä. Jos haluaa ovet, jotka oikeasti liukuu ja näyttää hyvältä, niin kannattaa kääntyä tämän puoleen.

Eemeli timonen

USEIN KYSYTTYÄ

Kyllä kuuluvat. Kaikki mitä tuotekuvapiirroksessa näkyy kuuluu hintaan.

Ei ole kaikki. Myymälässä  suunnitellaan kaapistot asiakkaan toivomusten mukaan. Kysy lisää info@liukuovicenter.fi

Kyllä saa. Laita kysely info@liukuovicenter.fi tai tule käymään myymälässä.

Kyllä saa, verkkokaupasta tiettyjen mittojen rajoissa, muissa tapauksissa laita kysely info@liukuovicenter.fi tai tule myymälään.

Sopiva kaapin syvyys on 600+taustalevy. (Jos tausta tulee, niin silloin toimii tankotila hyvin, jos tulee korjeja, niin silloin sopii 500mm syvät korit). Eteisessä kannattaa hyödyntää 650 syviä kaappeja, koska talvitakit vievät enemmän tilaa.

Rahtihinnan saat kun siirryt ostoskoriin ja syötät rahtikenttään postinumeron.

Kyllä ne ovat puhtaasti suomalaisia (ei Kiinantuontia) 25 vuoden takuu!

Kaikki tuotteet tulee tehtaalta suoraan asiakkaalle. (Ilman välipurkua)

Ovien kanssa ja suositus syvyys 600 min, jos tulee tankotilaa.

Molemmat onnistuu! Voidaan tehdä alustava tarjous asiakkaan noin mitoilla sekä tuotteista ja asennuksesta. Kun asiakas tilaa, niin asentaja käy mitoilla.

Kaappi asennetaan syvennyksessä ja pystyssä. Eli kaappi rakennetaan suoraan sille tarkoitetulle paikalleen suoraan pystyyn.

Suunnittelu-
palvelu

Liukuovikaapiston suunnittelupalvelua yli 20 vuoden kokemuksella! Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänen tarpeensa huomioivan, yksilöllisen säilytysjärjestelmän. Tärkeintä on toimiva kokonaisuus ja tyytyväinen asiakas!

Tule myymälään suunnittelemaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Ota mitat mukaan ja halutesssasi kuva tilasta, johon kaappi tulee.

Asennuspalvelu

Liukuovien ja kaapistojen asennuspalvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Teemme alustavan  tarjouksen tuotteista asiakkaan ”noin” mitoilla. Kun tuotteiden tilauksesta ja asennuspalvelusta sovitaan, asentaja käy vielä ottamassa tarkat mitat ennen kuin tilaus lähtee tehtaalle.

Liukuovien ja kaapistojen
tilaaminen kotiovelle on helppoa!

Mittaa

Ota mitat aukosta johon liukuovet tai kaapisto sijoitetaan.

Suunnittele & tilaa

Laskureillamme suunnittelet ja tilaat liukuovet ja kaapistot omien mittojesi mukaan helposti kotiovelle.

Asenna

Liukuovien ja kaapistojen asentaminen on helppoa.

liukuovikaappi_lisavarusteet

Korkea laatu

LAKEUS DESIGN liukuovikaapit ovat korkealaatuisia ja ne säilyvät tuleville sukupolville. Liukuovissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä. Pyörästölle myönnetään 25 vuoden takuu! Kaikki ovien komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Ne toimivat lähes äänettömästi, ovat turvallisia ja kestävät kulutusta pitkään. Panostamme helppoon ja vaivattomaan kasausmenetelmään sekä nopeisiin toimitusaikoihin. Korit sisältyvät hintaan.

Hyvin suunniteltu, toimiva liukuovikaappi helpottaa arkeasi. Verkkokaupassamme valittavanasi on yli 500 erilaista valmiiksi suunniteltua säilytysjärjestelmää. Huomioithan, että voit myös suunnitella yksilöllisen, omien tarpeidesi mukaisen kaapiston yhdessä Liukuovi Centerin myyjän kanssa.

Liukuovikaappiin valittavanasi on lukuisia eri värivaihtoehtoja.

Kaapistomallit

Liukuovikaapistomalleista valittavanasi on lähes 500 erilaista vaihtoehtoa, tai halutessasi voit suunnitella mieleisesi vaatekaapin yhdessä myyjiemme kanssa.

Liukuovet kaappiin lukuisia eri materiaaleja

Liukuovikaappi
trendikkäillä
materiaaleilla

Liukuovikaapiston värit ja materiaalit voit valita oman makusi mukaan lukuisista eri vaihtoehdoista. Oviin valittavanasi on peili-, lasi- ja levyvärejä. Liukuovikaapin levymateriaaleissa käytetään vahvaa runkolevyä (16 mm). Peili- ja lasimateriaaleissa (4 mm) on käytetty turvallisuuden lisäämiseksi turvakalvoa.

liukuovet materiaalivalinnat teet helposti netissä

Peili-ja lasivärit

Levyvärit

Kiinnityshelat

Kiinnityshelat

Lakeus Designen kaapistorungoissa käytetään kolmea kiinnityshelaa yleisesti käytetyn kahden sijaan. Tämä tekee rakenteesta kestävämmän. Liukuovikaapiston pääty on kovalla rasituksella liukuovien osuessa päätyyn. Kiinnityshelat ovat kestävää metalliseosta. Lisäksi jokaisessa hyllyosiossa käytetään kiinnityshelallisia hyllyjä sitomaan kaapin rungon rakennetta.

Ledvalo

Led-liiketunnistinvalo

Liukuovikaapistoon on saatavana myös USB-ladattava Led-liiketunnistinvalo, jonka kiinnittämiseen ei tarvita sähkömiestä eikä erillisiä liitäntöjä. Valo kiinnitetään tarranauhalla, joka on valmiina valaisimen pohjassa.

Nappaa vinkit talteen!

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA

Go to Top