Liukuovikaappi2020-02-18T08:57:10+02:00

Mittatilaus
liukuovikaapistot

Helposti netistä

TARJOUS VOIMASSA  24.2.2020 SAAKKA!

liukuovikaapistot

Mittatilaus

LIUKUOVIKAAPPI

Liukuovikaappi
mittatilauksena
netistä.

Liukuvovikaappi laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla tuo luksusta kotiisi. Olemme huolellisesti miettineet toimivia kaapistoja erilaisiin tiloihin, suomalaisten kuluttajien tarpeet huomioiden. Liukuovikaapistot on suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella. Asiakas saa aina yksilöllisen säilytysratkaisun omien mittojen ja toiveiden mukaan. Runkomateriaali on vahvaa kalustelevyä, 16 mm

• Suomalaista käsityötä
• Korkea laatu
• Pyörästöllä 25 vuoden takuu
• Nopeat toimitusajat 1-2 viikkoa
• Helppo ja nopea asentaa
• Korit kuuluvat hintaan

LiukuoviCenter
laatua takuulla!

Valmistettu Suomessa!

Liukuovikaapissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä.

Takuu 25 vuotta

Myönnämme pyörästölle 25vuoden takuun.

Arvostettu

Olemme saaneet parhaan arvosanan asiakkailtamme.

liukuovikaappi_lisavarusteet

Korkea laatu

Liukuovikaapissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä.

LAKEUS DESIGN liukuovikaapistot ovat korkealaatuisia ja ne säilyvät tuleville sukupolville. Liukuovissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä. Pyörästölle annetaan 35 vuoden takuu! Kaikki ovien komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Ne toimivat lähes äänettömästi, ovat turvallisia ja kestävät kulutusta pitkään. Panostamme helppoon ja vaivattomaan kasausmenetelmään sekä nopeisiin toimitusaikoihin. Mallistostamme löydät myös laadukkaat, viimeisimpien trendien mukaiset materiaalit ja värivaihtoehdot niin oviin kuin kaapistojen runkoihinkin. Korit sisältyvät hintaan.

Hyvin suunniteltu, toimiva liukuovikaappi helpottaa arkea. Verkkokaupassamme valittavanasi on yli 500 erilaista valmiiksi suunniteltua säilytysjärjestelmää. Huomioithan, että voit myös suunnitella yksilöllisen, omien tarpeidesi mukaisen kaapiston yhdessä Liukuovi Centerin myyjän kanssa.

Liukuovikaappiin valittavanasi on lukuisia eri värivaihtoehtoja.

Liukuovet-kaapin-eteen

Liukuovikaappi
trendikkäillä
materiaaleilla

Mallistostamme löydät laadukkaat, viimeisimpien trendien mukaiset materiaalit ja värivaihtoehdot.

Liukuovikaapiston värit ja materiaalit voit valita oman makusi mukaan lukuisista eri vaihtoehdoista. Oviin valittavanasi on peili-, lasi- ja levyvärejä. Liukuovikaapin levymateriaaleissa käytetään vahvaa runkolevyä (16 mm). Peili- ja lasimateriaaleissa (4 mm) on käytetty turvallisuuden lisäämiseksi turvakalvoa.

liukuovet_materiaalit

Peili-ja lasivärit

Levyvärit

Kaapistomallit

Valittavanasi on lukuisia eri vaihtoehtoja, tai voit suunnitella mieleisesi oven mallin yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa.

Liukuovikaapistomalleista valittavanasi on lähes 500 erilaista vaihtoehtoa.

Lakeus Desing Kaapistot

Kehysmallit

Valittavanasi on neljää eri kehysmallia, lukuisissa eri väreissä; KomiaT32, Kapia T22, Design A25 sekä Design A7.

Komia T32

Kapia T22

Design A25

Design A7

Kiinnityshelat

Kiinnityshelat

Lakeus Designen kaapistorungoissa käytetään kolmea kiinnityshelaa yleisesti käytetyn kahden sijaan. Tämä tekee rakenteesta kestävämmän. Liukuovikaapiston pääty on kovalla rasituksella liukuovien osuessa päätyyn. Kiinnityshelat ovat kestävää metalliseosta. Lisäksi jokaisessa hyllyosiossa käytetään kiinnityshelallisia hyllyjä sitomaan kaapin rungon rakennetta.

Ledvalo

Led-liiketunnistinvalo

Liukuovikaapistoon on saatavana myös USB-ladattava Led-liiketunnistinvalo, jonka kiinnittämiseen ei tarvita sähkömiestä eikä erillisiä liitäntöjä. Valo kiinnitetään tarranauhalla, joka on valmiina valaisimen pohjassa.

NÄIN SE TOIMII!

Mittaa

Ota mitat aukosta johon liukuovet sijoitetaan.

Suunnittele

Laskurillamme suunnittelet liukuovet omien mittojesi mukaan.

Tilaa

Tilaa liukuovet helposti kotiovelle.

Asenna

Liukuovien asentaminen on helppoa ja vaivatonta.

Suunnittelupalvelu

Liukuovikaapiston suunnittelupalvelua yli 20 vuoden kokemuksella! Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänen tarpeensa huomioivan, yksilöllisen säilytysjärjestelmän. Tärkeintä on toimiva kokonaisuus ja tyytyväinen asiakas!

Mittaus-ja asennuspalvelu

Liukuovikaapiston mittauspalvelu mahdollistaa asiakkaalle toimivan säilytysjärjestelmän omilla yksilöllisillä mitoilla. Liukuovikaapistojen mittauspalvelu toimii pääkaupunkiseudulla.

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA