Materiaalit

KEHYSMALLIT

Kapia T22

Suosittu, turvallinen ja laadukas 22mm kotimainen teräskehys. Ovet saadaan kaikilla ovimateriaaleilla sekä myös jaettuna. Kaikissa ovissa on pölysuojattu yläpyörästö sekä hypynestot, jonka ansiosta ovet ovat erittäin turvalliset lapsiperheissä. Kaikissa ovissa mekanismitakuu 25 vuotta.

Komia T32

Perinteinen, turvallinen ja laadukas 32mm kotimainen teräskehys, jossa on erinomainen otepinta. Ovet saadaan kaikilla ovimateriaaleilla sekä myös jaettuna. Kaikissa ovissa on pölysuojattu yläpyörästö sekä hypynestot, jonka ansiosta ovet ovat erittäin turvalliset lapsiperheissä. Kaikissa ovissa mekanismitakuu 25 vuotta.

Design A25

Design A25 kehys on 25mm leveä, moderni, turvallinen ja laadukas kotimainen kehys. Ovet saadaan kaikilla ovimateriaaleilla sekä myös jaettuna. Kaikissa ovissa on pölysuojattu yläpyörästö sekä hypynestot, jonka ansiosta ovet ovat erittäin turvalliset lapsiperheissä. Kaikissa ovissa mekanismitakuu 25 vuotta.

Design A7

Design A7 kehys on vain 7mm leveä, moderni, turvallinen ja laadukas kotimainen kehys. Ovet saadaan kaikilla ovimateriaaleilla sekä myös jaettuna. Kaikissa ovissa on pölysuojattu yläpyörästö sekä hypynestot, jonka ansiosta ovet ovat erittäin turvalliset lapsiperheissä. Kaikissa ovissa mekanismitakuu 25 vuotta.

LEVYVÄRIT (ovet ja runko)

PEILI- JA LASIVÄRIT (ovet)

OVIMALLIT

Liukuovimalleista valittavanasi on noin 15 erilaista vaihtoehtoa. Voit yhdistellä ovissa vapaasti eri materiaaleja tai valita 100% oven, jota koristaa vain yksi materiaali. Voit myös suunnitella mieleisesi oven mallin yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa.

Ovimateriaalit

Peili-ja lasivärit

Levyvärit

Kehysvärit