WALK-IN VAATEKAAPPI

Suuri tai pieni  walk-in vaatekaappi on oma huone. Laadukkailla liukuovilla, säilytysjärjestelmillä ja lisävarusteilla voidaan luoda yksilöllisesti suunniteltu ja järjestetty tila, jota on ilo käyttää päivittäin.
Walk-in vaatekaappi ja sen ihanuus piilee tilassa. Tavaroille ja vaatteille on oma paikkansa ja ne saa väljästi paikoilleen ahtaasti tunkemisen sijaan. Suurempaa tilaa voi hyödyntää keskisaarekkeella ja pienempäänkin tilaan voi laittaa istuinalueen sijoittamalla penkin tilan keskelle.

Jaa tila liukuovilla

Walk-in vaatekaappi on mahdollista ”lohkaista” huoneesta jakamalla tilaa liukuovilla. Liukuovet saat kiinnitettyä katosta lattiaan. Ne säästävät tilaa ja myös viimeistelevät sisustuksen.
LiukuoviCenterin laadukkailla säilytysjärjestelmillä luot walk-in vaatekaappiisi luksusta. Suunnittele tila käyttötarpeen mukaan. Säilytystila on mahdollista rakentaa valmiista kaappimalleistamme tai ottaa tilasta kaikki hyöty irti suunnittelijamme avulla.

Yksilöllinen tila

Oman yksilöllisen tilan saat säädettävillä hyllyillä ja laatikostoilla. Omat erilliset säilytystilansa saat luotua asusteille kuten koruille, laukuille ja vöille. Kengille, huiveille ja kravateille löytyy myös useita erilaisia ratkaisuja, jotka pitävät asusteesi siistinä ja näin ollen pidentävät niiden käyttöikää.
Muista vaatehuoneen valaistus! Vaatekaapin sisälle voi asentaa ladattavan led-valon. Valo on kiinni magneetilla lampussa, joka kiinnitetään kaappiin tarranauhalla. Magneettitelineestä led-valon saa helposti irrotettua, ladattua ja laitettua takaisin. Led-valoja voit kiinnittää kaappiin useamman.
Hyvä vaatekaappi palvelee vuosia, joten laatuun kannattaa panostaa! LiukuoviCenterillä on kuluville osille kymmenen vuoden takuu ja pyörästöille 25 vuoden takuu. 
walk in vaatekaappi: Kaapiston runko vaalea tammi. Liukuovet A 7 hopea kehyksellä ja puhtaan valkoisella lasilla.

Jaa tämä muillekin kiinnostuneille!