RAHTI

Liukuovicenter.fi verkkokaupan tilauksien rahti on kohteen ala-aulaan Manner-Suomessa (Hanko – Ivalo välillä). Emme toimita Ahvenanmaalle. Rahti on vakuutettu aina määränpäähän saakka tehtaan puolesta. Toimitus on asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Tavara toimitetaan kohteen ala-aulaan, ellei kantopalvelua ole erikseen tilattu ja maksettu verkkokaupassa. Toimitusaika 1-3 viikkoa.

TOIMITUS

  • Eteiseen tai aulaan ulko-oven sisäpuolelle, tai vastaavaan aulatilaan
  • Riippuen eteisen tai ala-aulan sijainnista, toimitus katutasoon
  • Ei sisällä kantotyötä asuintiloissa
  • Riippuen rappukäytävän tai eteisen sijainnista ja mallista, perustoimitusehto on katutaso
  • Mikäli edellä mainittu aula / eteinen on yksi ylös tai yksi alas tilassa, toimituspaikka on ko. tila (ehto ei sisällä kantoa asuinkerrokseen)
  • Toimitusosoitteeseen oltava tie joka on kuorma-autolla ajettavassa kunnossa (kesäasunnot/mökit) Mikäli tien koko tai huonokuntoisuus estää kohteeseen ajon voidaan sopia paikka josta asiakas noutaa tuotteet. Toimituksia ei saareen/lossikuljetuksia. Emme toimita Ahvenanmaalle.

Kaikki Liukuovicenter.fi sivustolta tilatut tuotteet toimitetaan aina samaan aikaan, ellei toisin ole sovittu.

TOIMITUKSESTA ILMOITTAMINEN

  • Tilausvahvistuksessa on arvioitu toimitusviikko.
  • Ajojärjestelijä ilmoittaa tarkemman toimitus ajan tunnin tarkkuudella viimeistään 1-2 päivää ennen toimitusta.

Ilmoitettua toimitusaikaa ei voi muuttaa. Toimitus on mahdollista siirtää seuraavalle vapaalle toimitusviikolle (1-2 viikon päähän). Jos olet tilannut verkkokaupasta, tulee toimituksen siirrosta ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen tilaus.verkkokauppa@liukuovicenter.fi Jos olet tilannut myymälästä, tulee toimituksen siirrosta ilmoittaa sähköpostilla sinua palvelleen myyjän sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@liukuovicenter.fi.

Joissakin tapauksissa (Pohjois-Suomi) toimitukset hoitaa yhteistyssä toimiva kuljetusliike. Näissä tapauksissa toimittaja on yhteydessä toimitushetkellä.

TILAUKSEN ETENEMINEN

Onnistuneen tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista vielä kertaalleen mitat ja materiaalit. Jos verkkokauppatilauksessasi on virhe, ota yhteyttä sähköpostitse tilaus.verkkokauppa@liukuovicenter.fi. Jos myymälän kautta tehdyssä tilauksessa on virhe, ota yhteyttä myyjään etunimi.sukunimi@liukuovicenter.fi. Tilaus siirtyy tehtaalla tuotantoon, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Toimitusaika 1-3 viikkoa, riippuen tuotteesta ja toimituspaikkakunnasta.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina Liukuovicenter.fi verkkokaupassa on Paytrail:n tarjoamat yleisimmät verkkopankkimaksut sekä luottokorttimaksut. Myymälässä laskutus.

MITAT JA MATERIAALIT

Asiakas on aina vastuussa ilmoittamistaan mitoista, ellei asiakas ole tilannut Liukuovi Centerin maksullista mittauspalvelua. (Mittauspalvelu vain pääkaupunkiseudulle). Mittojen ilmoittaja on vastuussa niiden oikeellisuudesta. Tarkistathan kaikki mitat ja valitsemasi materiaalit ennen kuin laitat tuotteet tilaukseen. Liukuovi Center ei vastaa asiakkaan tekemistä virheellisistä materiaalivalinnoista.

PERUUTUS- / PALAUTUSOIKEUS

Liukuovet ja kaapistot tehdään aina asiakkaan mittojen mukaisesti, joten tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa. Tarkistattehan huolellisesti tuotteiden mitat ja materiaalit ennen niiden tilaamista. Mittatilaustuotteilla ei ole peruutusoikeutta (KSL 6:16). Liukuovi Center ei vastaa asiakkaan virheellisistä tilauksista.

VERKKOKAUPAN HINNAT

Hinnat verkkokaupassa voivat muuttua jopa viikoittain. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (EUR) ja sisältävät arvonlisäveron (ALV 24%). Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

TILAUKSEN / TOIMITUSAJAN MUUTTAMINEN

Tilaukseen tehtävästä muutoksesta veloitamme 50€ muutosmaksun. Muutos voidaan tehdä vain siinä tapauksessa, jos tuotteita ei vielä ole ehditty valmistaamaan. Tuotteet menevät valmistukseen 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos toivot muutosta ja tilasit verkkokaupasta ota yhteys tilaus.verkkokauppa@liukuovicenter.fi. Jos tilasit myymälästä ja toivot muutosta, ota yhteyttä myyjään etunimi.sukunimi@liukuovicenter.fi. Selvitetään onko muutos vielä mahdollinen.

Toimitusajan siirrosta veloitamme 50€ uuden ajojärjestelyn johdosta.

REKLAMAATIOT

Tarkistathan tuotteet heti vastaanottamisen jälkeen. Ilmoitus mahdollisista reklamaatiosta seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Verkkokauppatilaukset sähköpostitse osoitteeseen tilaus.verkkokauppa@liukuovicenter.fi. ja tilaukset myymälästä, ota yhteys sinua palvelleeseen myyjään etunimi.sukunimi@liukuovicenter.fi. Jos mahdollista, liitä sähköpostiviestiin myös kuva tuotteesta. Reklamaation hoitoaika 1-2 viikkoa.

Noudatamme reklamaatioissa Rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan yleisiä sopimusehtoja.

Liukuovi Center

Markku Tikkamäki

0400 585210