Liukuovet kaapin eteen saat helposti liukuovicenteriltä

Liukuovi kaapin eteen

Nappaa vinkit talteen ja tule ostoksille!

Liukuovet kaapin eteen suunnittelet omilla mitoilla ja materiaaleilla helposti suunnitteluohjelmamme avulla

Liukuovilla uutta ilmettä kotiin.

Uutta ilmettä kotiin saa pienilläkin muutoksilla. Vanhalle vaatekaapille saa tehtyä edullisesti raikkaan päivityksen vaihtamalla kaapin eteen saranaoven tilalle liukuovi. Liukuovi kaapin edessä säästää myös tilaa!

Liukuovet kaapin edessä säästävät myös tilaa

Muutamia asioita kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin ryhtyy tuumasta toimeen.

Kuinka monta osioita jää oven taakse? Jos kaapissa on valmiiksi kolme osiota, eteen ei voi laittaa vain kahta liukuovea, vaan oviakin on oltava kolme. Onko oven takana koreja, laatikoita vai hyllyjä? Mikäli liukuoven taakse jää koreja, ovet on suunniteltava niin, että korit saa yhä ulos oven asentamisen jälkeen. Jos taas kaapissa on pelkkä tanko, vaihtoehtoja on enemmän. Käytä suunnitteluohjelmaamme mieleisien liukuovien suunnitteluun. Suunnitteluohjelmamme avulla saat juuri oikean kokoiset liukuovet oman makusi mukaan.
Liukuovet on helppo mitata ohjevideomme avulla

Liukuovien mittaaminen

Tarkat mitat tulee ottaa lattiasta kattoon kaapin molemmista päistä, kaapin keskeltä sekä leveys niin alhaalta kuin ylhäältä. Yleensä heittoja löytyy. Olemme tehneet mittaus-videon avuksesi liukuovien mittaamiseen.

Liukuovicenterissä kaikki mietitään yksityiskohtaisesti myyjän avustuksella. Asennuspalvelu varmistaa kaiken menevän nappiin; asentaja tulee ottamaan mitat ja takaa onnistuneen lopputuloksen. Ovien maksimimittaa kannattaa tiedustella, sillä niitä on tarvittaessa tehty kolmeenkin metriin.

Jaa tämä muillekin kiinnostuneille!

Kaapin sisältö

Kaapin sisäosiakin voi halutessaan päivittää, riippuen siitä mitä vanhassa kaapissa on ennestään sisällä.
Liukuovet kaapin eteen päätylevyllä

Päätylevyt

Jos kaappisi seisoo keskellä huonetta, on katsottava, mihin liukuovi tulee törmäämään. Tällöin on laitettava lisäpäädyt, mitkä kiinnitetään vanhaan runkoon.

Mikäli kaappi on huoneen nurkassa, sille tehdään vain yksi pääty. Kaapin edessä ja seinillä on oltava tilaa oville. Liukuoville tulisi varata tilaa 9cm. Yläkisko ruuvataan kattoon ja alakisko liimataan lattiaan kuin lattiaan, eli niitä ei tarvitse porata eivätkä liukuovet täten haittaa esimerkiksi lattialämmitystä. Liukuovien paino on alhaalla, sillä ne eivät roiku missään; yläkisko vain ohjaa ovien kulkua.
Vanha kaappikin nuortuu pienellä vaivalla! Tilaa liukuovi kaappiin mitoillasi netistä tai tule myymälään.
Liukuovet kaapin eteen syvennykseen

TILAA LIUKUOVI KAAPPIIN!

Tilaa

Tilaa liukuovet ja/tai kaapisto helposti kotiovelle.