Liukuovet-kaapin-eteen

Liukuovet kaapin eteen?
Nappaa vinkit talteen ja tule ostoksille!

SUUNNITTELE JA LASKE HINTA >>

Uutta ilmettä kotiin saa pienilläkin muutoksilla.

Vanhalle vaatekaapille saa tehtyä edullisesti raikkaan päivityksen vaihtamalla kaapin eteen liukuovet. Liukuovet kaapin edessä säästävät myös tilaa! Useimmiten liukuovet halutaankin laittaa sarana ovellisen kaapin eteen.

Muutamia asioita kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin ryhtyy tuumasta toimeen.

Kuinka monta osioita jää oven taakse? Jos kaapissa on valmiiksi kolme osiota, eteen ei voi laittaa vain kahta liukuovea, vaan oviakin on oltava kolme. Onko oven takana koreja, laatikoita vai hyllyjä? Mikäli liukuoven taakse jää koreja, ovet on suunniteltava niin, että korit saa yhä ulos oven asentamisen jälkeen. Jos taas kaapissa on pelkkä tanko, vaihtoehtoja on enemmän. Käytä suunnitteluohjelmaamme mieleisien liukuovien suunnitteluun.
Liukuovien mittaus

Liukuovien mittaaminen

Tarkat mitat tulee ottaa lattiasta kattoon kaapin molemmista päistä, kaapin keskeltä sekä leveys niin alhaalta kuin ylhäältä. Yleensä heittoja löytyy. Liukuovicenterissä kaikki mietitään yksityiskohtaisesti myyjän avustuksella. Asennuspalvelu varmistaa kaiken menevän nappiin; asentaja tulee ottamaan mitat ja takaa onnistuneen lopputuloksen. Ovien maksimimittaa kannattaa tiedustella, sillä niitä on tarvittaessa tehty kolmeenkin metriin.

Kaapin sisältö

Kaapin sisäosiakin voi halutessaan päivittää, riippuen siitä mitä vanhassa kaapissa on ennestään sisällä.
Liukuovet

Päätylevyt

Jos kaappisi seisoo keskellä huonetta, on katsottava, mihin liukuovet tulevat törmäämään. Tällöin on laitettava lisäpäädyt, mitkä kiinnitetään vanhaan runkoon.

Mikäli kaappi on huoneen nurkassa, sille tehdään vain yksi pääty. Kaapin edessä ja seinillä on oltava tilaa oville. Liukuoville tulisi varata tilaa 9cm. Yläkisko ruuvataan kattoon ja alakisko liimataan lattiaan kuin lattiaan, eli niitä ei tarvitse porata eivätkä liukuovet täten haittaa esimerkiksi lattialämmitystä. Liukuovien paino on alhaalla, sillä ne eivät roiku missään; yläkisko vain ohjaa ovien kulkua.
Liukuovet kaapin eteen. Vanha kaappikin nuortuu pienellä vaivalla! Tilaa liukuovet kaapin eteen omilla mitoilla netistä tai tule myymälään.
liukuovet_kaapineteen_syvennys

TILAA LIUKUOVET KAAPIN ETEEN!

Tilaa

Tilaa liukuovet ja/tai kaapisto helposti kotiovelle.

SUUNNITTELE JA TILAA